woensdag 7 december 2011

Backtrack 3 hacking

Klik op de afbeelding om de link te volgenIndien je een besturingssysteem wilt dat op een cd staat die alleen in eenders welke computer moet stoppen, er vanaf moet booten en zo (zonder enige extra moeite) toegang hebt tot alle hacking tools die een mens zich kan wensen dan is Backtrack het ulieme!
Hier is hoe het werkt:
1) download de ISO image van Backtrack 3 van hun website (de download bevindt zich HIER)
2) brandt deze op een cd als een Image file (bij linux is dit vrij duidelijk en voor diegenen die windows gebruiken raad ik aan om eerst Nero ergens gratis te downloaden en dan stap voor stap te branden als "Image file")
3) steek de cd in eenders welke pc en ga bij het bootscherm (het scherm waar het merk van de pc opstaat) van deze pc in het boot menu (dit kun je meestal door of F12 te drukken) en dan selecteer je "boot from CD/DVD" of iets gelijkaardigs.
4) nu kies je in het volgende menu "VESA KDE"
5) nu boot backtrack 3 zich
6) van zodra de desktop er is heb je toegang tot alle hackbestanden op de cd en ook tot alle bestanden op de pc zelf (zo geraak je dus door bijna alle standaardpasswoordsystemen van windows en zelfs van de meeste linuxdistros) en van zodra je klaar bent sluit je gewoon af en haal je de cd (van zodra je dit gevraagd wordt) eruit.

extra: In vele hierop volgende berichten ga ik vermoedenlijk nog verder gebruik maken van Backtrack 3 en dus raad ik iedereen aan om dit te doen...

WAARSCHUWING: Backtrack 3 is een pen-test programma dat ontworpen is om de veiligheid van bepaalde netwerken te testen en hoort dus NIET gebruikt te worden om netwerken of systemen die je zelf niet bezit te beschadigen of te kraken! Dit is tegen de wet en indien je beslist dit toch te doen is dit JOUW VERANTWOORDELIJKHEID en niet de mijne!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten